K2 for Sharepoint activation

  • 6 January 2017
  • 0 replies
  • 1 view




Symptoms


K2 for Sharepoint activation

Diagnoses


When activating K2 for SharePoint on a specific site collection, on the app activation step this fails with the following error.

"202003","2016-11-29 13:49:28","Error","General","0","ErrorMessage","IntegrationService.Execute","0 System.Exception: The remote server returned an error: (400) Bad Request.
at SourceCode.SmartObjects.Services.SharePoint.Integration.Execution.Execute.ActivateSiteCollection(String siteURL, String siteCollURL, String authRequiredReturnUri, String k2ServerUrl, String sfRuntimeUrl, Boolean managementSmOsOnly, Boolean doSiteCollSpecificTasks)
at SourceCode.SmartObjects.Services.SharePoint.Integration.Execution.Execute.ActivateSiteCollection(ServiceInstance Service)
at SourceCode.SmartObjects.Services.SharePoint.Integration.IntegrationService.Execute(). Additional info: IntegrationService.Execute.","anonymous","0.0.0.0","SZP47:C:Program Files (x86)K2 blackpearlHost ServerBin","202003","aa301a1aebb84a0486570ef25005cf1b",""
"202004","2016-11-29 13:49:28","Error","SmartObjects","10702","Error","SourceCode.SmartObjects.ServiceBroker [ExecuteSmartObject]","10702 An error occurred in the SharePointIntegration Service Instance. The remote server returned an error: (400) Bad Request.","anonymous","0.0.0.0:C:Program Files (x86)K2 blackpearlHost ServerBin","202004","f696f969c3404e7eb031bd42fc817dbe",""



Resolution

Please do upgrade your sharepoint environment to the latest update which came out in November, this can be seen below:

https://support.microsoft.com/en-gb/kb/3127933

This should help resolve the issue that is being seen here.






0 replies

Be the first to reply!

Reply