cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
jeremy_austin
Nintex Newbie

Workflow and Forms icons disappear from ribbon only on one WFE.

During a patching disaster one of our 3 WFE's got dropped from the farm. When added back the Nintex Workflow and Nintex Forms icons refuse to show on the ribbon. Nintex features are activated on SC and Web. Nintex is accessible from the normal Workflows drop down and via the gear. But the Icons refuse to show unless I specifically point my browser to one of the other WFE's.

  • I have tried deactivating and reactivating the Nintex Forms Web Application Feature.
  • Deactivating and reactivating Nintex Workflows via the Central Admin window.
  • Cleared the timer cache.
  • Re-downloaded all features to server from config database(Install-SPFeature -AllExistingFeatures powershell)

I'm stumped and pulling out the SP Solutions isn't really an option for me atm.

Reply
2 Replies
praios81
Nintex Newbie

Re: Workflow and Forms icons disappear from ribbon only on one WFE.

Hmm, you did all the tasks that I would have suggested.

In this case I think you should contact Nintex support to go through this.

0 Kudos
Reply
milan_chaloupka
Nintex Newbie

Re: Workflow and Forms icons disappear from ribbon only on one WFE.

Hi,

try to check file system on the "corrupted" WFE server.

If there are all folders in in you 14 or 15 or 16 hive folder.

I had the same issue on my newly added WFE to my farm.

Problem was, that the Nintex Forms solution was not deployed to that new WFE.

0 Kudos
Reply