cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
MikeCrawford
Nintex Newbie

Create Site workflow - Configuration trouble!

Hello! I'm trying to create a workflow which uses a list item's information to create a subsite from an existing (and working) template.Fields.PNGwarning.PNG

However when I try to publish, it says that the following fields must be configured, and then proceeds to give me nothing.

 

Any ideas?

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
5 Replies
SimonMuntz
Nintex Employee
Nintex Employee

Re: Create Site workflow - Configuration trouble!

Hi,

The URL name is just name (Project_ID) and not the whole URL but I dont think this will cause an issue.
What browser are you using and what build of Nintex workflow are you using?
0 Kudos
Reply
MikeCrawford
Nintex Newbie

Re: Create Site workflow - Configuration trouble!

Hello Simon,

 

I'm using Chrome - Tried in IE because SharePoint (same result). Nintex wf is 4.3.3.0.

I might need to create a ticket...

0 Kudos
Reply
MikeCrawford
Nintex Newbie

Re: Create Site workflow - Configuration trouble!

Submitted ticket - I'll post results and (hopefully) steps to resolve.

Thanks!

0 Kudos
Reply
SimonMuntz
Nintex Employee
Nintex Employee

Re: Create Site workflow - Configuration trouble!

Upgrading to the latest build may resolve the issue.
0 Kudos
Reply
MikeCrawford
Nintex Newbie

Re: Create Site workflow - Configuration trouble!

I was able to get this action working, but ONLY if the inherit permissions is set. This workflow will not save if any explicit Site Owner is set. 

0 Kudos
Reply