bosleonardo
Canvas Initiate

Got the error when deploy Nintex solution: 'xxx.dll' because it is being used by another process.

Jump to solution

Hi Everyone, I just got an issue after restore the DB for WSS and Nintex. There are 2 errors in SharePoint Central Admin --> Solution Management, and both of them are related to xxx.dll was being used by another process. Have followed https://community.nintex.com/t5/Nintex-for-SharePoint/Error-when-trying-to-deploy-nintexworkflow2016... no luck. Please advise. Thanks.

01.PNG02.PNG03.PNG

0 Kudos
Reply
4 Replies
SimonMuntz
Nintex Employee
Nintex Employee

Re: Got the error when deploy Nintex solution: 'xxx.dll' because it is being used by another process

Jump to solution
0 Kudos
Reply
bosleonardo
Canvas Initiate

Re: Got the error when deploy Nintex solution: 'xxx.dll' because it is being used by another process

Jump to solution

Hi, just check that the Nintex Workflow Start Service is not running, but still got the error when deploy.04.PNG

 

0 Kudos
Reply
SimonMuntz
Nintex Employee
Nintex Employee

Re: Got the error when deploy Nintex solution: 'xxx.dll' because it is being used by another process

Jump to solution
Try Stopping all Nintex services. Looks like the relay service is running.

View solution in original post

0 Kudos
Reply
bosleonardo
Canvas Initiate

Re: Got the error when deploy Nintex solution: 'xxx.dll' because it is being used by another process

Jump to solution

Just reboot and stop the external relay service, all solutions could be deployed. Thanks.

0 Kudos
Reply