cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Not applicable

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

Sorry for the delay, Eric Tamez​, I'm told Support has a call scheduled with you today (Thursday, May 19th). If you get a resolution, I hope you can come back and let us all know what it was.

Thank you!

Frank

Your community manager

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

Anyone able to resolve the above issue?

0 Kudos
Reply
Not applicable

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

In my case the issue is related to expired authentication in the browser.

A different way to reproduce it, is to use the Page Viewer Web Part with the New Form link of the form's list. The result (when the authentication expires) will be white content in modern browsers and for IE it will be "Content cannot be displayed on a frame". That's because the form is trying to send the user to the authentication page and since the Web Parts are using an iframe, the display of the login page is blocked due cross domain restriction.

Workarounds:
1.- Force the page to request the user to login.
2.- Close/open the browser or open a new session.

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

‌ have you found solution for the issue you described? Maybe one of the answers posted below it helped you so you could mark it as "Correct"?

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

@Tomasz Poszytek‌, It has been a while since I looked into this. As I recall correctly, the problem was fixed after a new update of Nintex Forms for Office 365 was launched. After that, I was able to add the List Form Web Part without any problems. 

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

Is it possible that this problem is back again?

We are currently facing the same issue.

We tried to republish the forms, but it did not solve the problem.

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

Maybe Tomasz Poszytek‌ can look into this again for you guys?!

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

Hi all,

Unfortunately I am not the right person in this case. The right address to report such behavior and to look for assistance is support@nintex.com<mailto:support@nintex.com>. This possibly can be somehow debugged by the dev team of Nintex.

On the other hand, have you tried to use other we browser? Or/ and to clean up cache, cookies and temporary files?

Best regards,

Tomasz Poszytek

e-mail: tomasz@poszytek.eu<mailto:tomasz@poszytek.eu>

tel: +48 603 993 372

www/ blog: https://poszytek.eu

twitter: @TomaszPoszytek

Reply
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

After removing the Cache and adding the sites to Trusted, my form is loading in IE browser.

0 Kudos
Reply
Highlighted
Workflow Hero

Re: Nintex Form stuck on 'Loading' in Web Part

Jump to solution

I added the sites below to the browsers trusted sites and my issues with Nintex form and  workflow got resolved... to me the first 4 should be enough but I added all of them!!!

 https://*.nintex.com
 https://*.Sharepoint.com
 https://*.microsoft.com
 https://*.microsoftonline.com

 *.nintex.com
 *.nintexo365.net
 *.microsoftonline.com

 https://auth.nintex.com
 https://workflowo365.nintex.com
 https://formso365.nintex.com

0 Kudos
Reply