Replies

Re: InternalServerError when creating modern site ...

What I did so far: changed the request headers to: odata-version: 4.0 Accept: application/json;odata.metadata=none X-RequestDigest: digest...

  • By Levy
  • January 11, 2022  04:12
  • 22
  • 0
  • 0
  • By Levy
  • January 10, 2022  05:36
  • 56
  • 0
  • 0

Re: Adding Item Attachments with SP.RequestExecuto...

I used another approach now because even Nintex wasn't able to help. They do not support custom javascript when opening a case (which I did). N...

  • By Levy
  • November 29, 2021  09:22
  • 53
  • 0
  • 0

Re: How to run a validation function on a Save But...

Hi megajerk, thanks for coming back. As I previously wrote, I have added the validation code directly to the client click field to the save butto...

  • By Levy
  • September 30, 2021  02:09
  • 383
  • 0
  • 0

Re: How to run a validation function on a Save But...

New Finding: My validation code is only working if any other control is invalid. (So, not suddenly) If all other Controls are valid, the spinner ...

  • By Levy
  • September 29, 2021  05:12
  • 400
  • 0
  • 2

Re: Security and permissions at large customers

We are now able to get the Digest from _api/ContextInfo with a "Call HTTP Web Service Action" instead of using "Web Request Action". Key-Point was ...

  • By Levy
  • September 28, 2021  07:58
  • 218
  • 0
  • 0

Re: How to run a validation function on a Save But...

Suddenly it stopped working without any changes. After I confirm the alert box which was called from my validation code, a Nintex Saving... Dialog ...

  • By Levy
  • September 24, 2021  05:32
  • 419
  • 0
  • 3

Re: How can I get the form mode (New, Edit, Displa...

Or use if(window.location.pathname.indexOf('mode=1') > -1) { // edit mode } in Nintex Forms for Office 365 Where mode=1...

  • By Levy
  • September 21, 2021  04:07
  • 336
  • 0
  • 0

Re: How to run a validation function on a Save But...

Hi Megajerk, i tried your suggested solution but I got validateAttachments is not defined. No matter if I had function validateAttachments ()...

  • By Levy
  • September 16, 2021  09:06
  • 458
  • 0
  • 4

Re: How to run a validation function on a Save But...

Hi MegaJerk, I am on classic designer, sorry, forgot to mentioned it. It is the Save Button not any other.

  • By Levy
  • August 26, 2021  10:56
  • 556
  • 0
  • 6

Re: Attempted to perform an unauthorized operation...

Found the answer myself. I totally missed that I am in an Add-In and did not used the RequestExecutor. Credits to patrickabel . He helped with t...

  • By Levy
  • August 26, 2021  06:44
  • 331
  • 1
  • 0

Re: Why a custom validation function runs twice?

MegaJerk, thank you so much for your detailed explanations. This sounds completly plausible and i will try it this way.

  • By Levy
  • August 26, 2021  03:56
  • 361
  • 0
  • 0

Re: Nintex Forms O365 Submit button Custom JavaScr...

I also run into the same issue. If you remove the 'return' from the Client Click Setting, the Saving screen does not get stuck but still changes on...

  • By Levy
  • August 24, 2021  08:06
  • 342
  • 0
  • 0

Re: Why a custom validation function runs twice?

The validation function is just checking four control values to enforce an approval rule. validateBL = function(source, arguments) { try { ...

  • By Levy
  • July 13, 2021  03:46
  • 502
  • 0
  • 2
  • By Levy
  • July 08, 2021  09:52
  • 526
  • 0
  • 4

Re: How to restore/open an old version of my workf...

You can also navigate to the hidden list "/NintexWorkflows/Forms/AllItems.aspx". There you can manage the versions also.

  • By Levy
  • July 08, 2021  07:59
  • 1409
  • 0
  • 0

Re: How can I get the form mode (New, Edit, Displa...

You can always use var isNewMode = window.location.pathname.indexOf('NewForm.aspx') > -1; var isDisplayMode = window.location.pathname.indexOf...

  • By Levy
  • April 29, 2021  02:31
  • 675
  • 0
  • 1

Re: Unable to get property "_addItem" of...

I wrapped my javaScript to: NWF.FormFiller.Events.RegisterAfterReady(function () { }); and the problem is solved.

  • By Levy
  • November 20, 2020  04:04
  • 638
  • 0
  • 0

Re: Unable to get property "_addItem" of...

New finding: It seems some sort of timing issue, because it is also not working sometimes in all other browsers.

  • By Levy
  • November 20, 2020  03:08
  • 640
  • 0
  • 1