Cannot create any packages due to missing references on the Workflow

  • 15 February 2022
  • 0 replies
  • 2 views

Userlevel 4
Badge +16




 








Missing references - Process is referencing the "property" on the 'read' Unknown that could not be found



























This article was created in response to a support issue logged with K2. The content may include typographical errors and may be revised at any time without notice. This article is not considered official documentation for K2 software and is provided "as is" with no warranties.






LEGACY/ARCHIVED CONTENT


This article has been archived, and/or refers to legacy products, components or features. The content in this article is offered "as is" and will no longer be updated. Archived content is provided for reference purposes only. This content does not infer that the product, component or feature is supported, or that the product, component or feature will continue to function as described herein.




Issue



You cannot create any packages due to missing references on the Workflow:
Missing references - Process is referencing the "property" on the 'read' Unknown that could not be found:



Image



Symptoms



You cannot create any packages due to missing references on the Workflow.



Troubleshooting Steps



This issue is caused by a "create reference" in the process, which is configured with the incorrect "Method execution" when SmartObject creation occurs.



To correct this, navigate to the SmartObject in K2 Designer and select the correct Type in the drop-down.



Image










0 replies

Be the first to reply!

Reply