cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Workflow Hero

Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

We have a site that is having issues with Nintex form settings not loading properly when editing a form, but only for certain people.  I can edit the form and go to the Settings and it works fine, but for some reason they can only see the one line in there (see attachment).

If I deactivate and then reactivate the "Nintex Forms for Nintex Workflow" and "Nintex Forms for SharePoint List Forms" features, will they lose any of the forms they've created or workflows etc. on their various list? 

I don't know what else to do besides deactivate and then reactivate the features.  We've changed every permission possible.

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
8 Replies
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

Did you try making the users site collections administrators? If that fixes the issue then it's a problem with permissions.

0 Kudos
Accept as Solution Reply
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

So I tried that and it's still not working.  The attachment shows what she is seeing and something else she is seeing.

Does deactivating and reactivating the Nintex features on the site cause any problems with existing forms (like deleting them or what not)?

I'm not sure what else it can be....I don't have any issues and I am also the Site Collection Admin.

0 Kudos
Accept as Solution Reply
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

Did you have the user clear their cache and reboot?

0 Kudos
Accept as Solution Reply
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

I did not have her reboot....I guess I could try that.

0 Kudos
Accept as Solution Reply
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

Just a shot in the dark. Sometimes permissions get cached and a reboot fixes it. Worth a try.

0 Kudos
Accept as Solution Reply
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

I wish that fixed it....but it didn't.

The only thing I haven't done is deactivate all Nintex features and reactivate them.  I am just worried about losing workflow or form data if I do that.

0 Kudos
Accept as Solution Reply
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

Hello,

Are you all using the same browser version when this happening?

Mike

0 Kudos
Accept as Solution Reply
Workflow Hero

Re: Site Collection Features Question - Nintex Form Settings Issue

it quite resembles on this -  

not sure however why would it work for someone and not for the others.

Accept as Solution Reply