cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
lcha
Nintex Newbie

Display multiple selections on nintex Form

Jump to solution

I use nintex workflow to copy multiple-selection check box selected value from one list to another (the source list is in the parent site, the destination list is in a subsite)

After the copy, if this field only contains one selected value, it shows on the nintex form, but if it contains multiple selected values, it is blank.

 

I use nintex workflow to call Sharepoint web service to do the copy. The process  added an extra space after each comma (multiple selection separator).  I removed the extra space, the multiple selection selected value is still not showing on the nintex form.

 

6 selected values in this field separate by comma.

Untitled.jpg

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
3 Replies
lcha
Nintex Newbie

Re: Display multiple selections on nintex Form

Jump to solution

Same issue with the repeated section.  The xml was copied over, but it won't show on the nintex form.

 

Basically 1) single line text field, multiple line text area, date field and radio button display fine. 

2) repeated section won't display at all. 

3) for multiple selection checkbox, if only 1 value is selected, it displays.  If multiple values are selected, it won't display.

 

Below, a repeated section xml was copied over, but it won't show in the nintex form. 

Untitled2.jpg

0 Kudos
Reply
Automation Master
Automation Master

Re: Display multiple selections on nintex Form

Jump to solution

For choice field have a look on this my post whether you don't  experience the same problem

https://community.nintex.com/t5/Nintex-for-SharePoint/How-to-update-Multi-select-choice-item-from-wo...

 

 

For repeating section - have you named control's within repeating section just the same way?

any errors on developer console?

have you tried to copy repeater XML manually  in Quick edit?

0 Kudos
Reply
lcha
Nintex Newbie

Re: Display multiple selections on nintex Form

Jump to solution

emha, thank you very much for solving the issue. 

The multiple selection works now. I used workflow to change all regex ",\s" pattern to ";#". When I re-opened the list, the change showed as comma, but everything displayed properly in the form.

 

Sean

0 Kudos
Reply