mary

Hello,   After removing Nintex as per instructions I am still having problems with workflows in SP designer:  specifically when workflow attempts to grab an item from the current list the workflow "fails to start" with the following Uls error logged:    

Discussion created by mary on Jul 8, 2015
Latest reply on Sep 7, 2016 by fhunth

Hello, After removing Nintex as per instructions I am still having problems with workflows in SP designer:  specifically when workflow attempts to grab an item from the current list the workflow "fails to start" with the following Uls error logged:  I had a Microsoft call opened for this issue but they do not support error caused by 3rd party (Nintex App)

 

     RunWorkflow: System.ArgumentException: Item does not exist. It may have been deleted by another user.  at Microsoft.SharePoint.SPList.GetItemById(String strId,      Int32 id, String strRootFolder, Boolean cacheRowsetAndId, String strViewFields, Boolean bDatesInUtc, Boolean bExpandQuery)  at      Microsoft.SharePoint.SPList.GetItemById(String strId, Int32 id, String strRootFolder, Boolean cacheRowsetAndId, String strViewFields, Boolean bDatesInUtc)  at      Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWorkflowNoCodeSupport.LoadWorkflowBytesElevated(SPWeb web, Guid docLibID, Int32 fileID, Int32 fileVer, Boolean fallback, Int32&      userid, DateTime& lastModified)  at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWorkflowNoCodeSupport.<>c__DisplayClass1.b__0(SPSite elevatedSite, SPWeb elevatedWeb)  at      Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWorkflowNoCodeSupport.LoadWorkflowBytes(SPWeb web, Guid docLibID, Int32 fileID, Int32 fileVer, Boolean fallback, Int32& userid)       at Microsoft.SharePoint.Workflow.SPNoCodeXomlCompiler.LoadXomlAssembly(SPWorkflowAssociation association, SPWeb web)  at      Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeHostServices.LoadDeclarativeAssembly(SPWorkflowAssociation association, Boolean fallback)  at      Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeHostServices.CreateInstance(SPWorkflow workflow)  at      Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWinOeEngine.RunWorkflow(SPWorkflowHostService host, SPWorkflow workflow, Collection`1 events, TimeSpan timeOut)  at      Microsoft.SharePoint.Workflow.SPWorkflowManager.RunWorkflowElev(SPWorkflow workflow, Collection`1 events, SPWorkflowRunOptionsInternal runOptions) This has      only occurred since the Nintex Trial App was uploaded and subsequently removed.

 

Any help much appreciated!!!

Outcomes