cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
jay_shah
Nintex Newbie

the Nintex menu is not showing up in any site collection settings, after activating nintex feature on site collections

Jump to solution

I just did a new install of nintex workflow 2013, in a SharePoint 2013 farm. I deployed the solution to all content web applications, and configured database mappings basically followed the documentation. when I go into the site collections and activate nintex, I am not getting any nintex menus in the site collection settings or in the workflow drop down, to create workflows in lists or libraries.

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
4 Replies
janeyres
Nintex Newbie

Re: the Nintex menu is not showing up in any site collection settings, after activating nintex feature on site collections

Jump to solution

Hi,

Have you activated both the site collection features and the site features for Nintex workflow?

Jan

Reply
Not applicable

Re: the Nintex menu is not showing up in any site collection settings, after activating nintex feature on site collections

Jump to solution

That should be the step they're missing!

Thanks Jan!

Reply
jay_shah
Nintex Newbie

Re: the Nintex menu is not showing up in any site collection settings, after activating nintex feature on site collections

Jump to solution

actually i forgot that you also need to activate the site feature not only the site collection feature. that was my issue. thank you!

0 Kudos
Reply
mhashmi
Nintex Newbie

Re: the Nintex menu is not showing up in any site collection settings, after activating nintex feature on site collections

Jump to solution

In our case we have new web application and Nintex menu became available after deploying Nintexworkflow2013.wsp to newly created web application. 

0 Kudos
Reply