cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Not applicable

report viewer

Jump to solution

Hi,

 

I am trying to add the report viewer web part to my site and it isn't in the list of available web parts under categories->nintex workflow 2010.

 

We have the enterprise edition installed and I believe it may be a configuration issue but cannot seem to find it.

 

Could some one please send me a check list of things to check to enable this web part please?

 

Kind regards,

 

Stu

Labels: (2)
0 Kudos
Reply
6 Replies
Workflow Hero

Re: report viewer

Jump to solution

Check the post here: Enable Reports on your Nintex Workflows

Please mark as correct if this helps!

-Mike

0 Kudos
Reply
Not applicable

Re: report viewer

Jump to solution

Hi Mike, thanks for your reply but no that doesn't help.

That was the guide I originally used and have since done quite a bit of searching to no avail.

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: report viewer

Jump to solution

Are you sure you have the feature activated?

If you go to Site Settings > Site Collection Features  do you have the

Nintex Workflow 2013 Reporting Web Parts

feature activated?

-Mike

0 Kudos
Reply
Not applicable

Re: report viewer

Jump to solution

It doesn't appear in the list of available features to activate (we are using Workflow 2010)

The available Nintex Workflow features are (all activated):

Nintex Workflow 2010

Nintex Workflow 2010 Infopath Forms

Nintex Workflow 2010 Web Parts

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: report viewer

Jump to solution

Strange,  if installed correctly you should see Nintex Workflow 2010 Reporting Web Parts  feature.

 

check to see if  nintexworkflow2010enterprisefeatures.wsp has been deployed to the following:

 

Required deployments (Web applications) All content Web applications   &&   Central Administration Web application

 

See page 15 & 16 here for instructions on deployment, https://community.nintex.com/servlet/JiveServlet/previewBody/1393-102-8-2555/InstallGuide-NWNF2010.p...

 

 

Thanks,

Mike

0 Kudos
Reply
Not applicable

Re: report viewer

Jump to solution

Yep, it wasn't deployed correctly. The enterprise features wsp was marked as "not deployed".

Thanks for your help.

0 Kudos
Reply