cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
nmirdrikvand
Nintex Newbie

Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

Hi

My Workflows are correct but Something  is starting and dont progress.

How to solve this problem?

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
8 Replies
rhia
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

Hi there Negar Mirderikvand


We will need some more details in order to help you!


Can you post a screenshot of one of your workflows? And also show us where you see that it is not progressing.

Reply
isaac_aradmehr
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

this Question belong to a employ in our company. we cant attach any screenshot because we use persian language and  maybe you don't understand anything about that. we sorry about that a lot. but its bad happen for us because we have a lot of work flow that should run every day but our work flow stay in "Start" sitiuation and don't change. we need your help.

 

thanks a lot,.

0 Kudos
Reply
nmirdrikvand
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

Dear Rhia

All workflow is starting and workflow progress dont on the site. 

Reply
emha
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

how do you start these workflows?

0 Kudos
Reply
nmirdrikvand
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

we start workflow automatically when an item is  created or changed

0 Kudos
Reply
cassymfreeman
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

Conditionally or not?

0 Kudos
Reply
nmirdrikvand
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

I don't use conditionally. when It happens, all workflows are out of work.

0 Kudos
Reply
emha
Nintex Newbie

Re: Sharepoint 2013 Workflows start but do not progress

does it just 'keep starting' for both new and updated items?

have you checked sharepoint's performance, so that it just do not take longer to start it?

have you checked sharepoint's logs for any possible errors?

do items which it sucks on have attachment(s)?

can you try to add pause action at the very beggining of the workflow?

0 Kudos
Reply