cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Workflow Hero

Run If action not running

Jump to solution

I've got a "Run If" action that's testing the value of a string variable, that is not running when the variable meets the condition. After pulling my hair out for a while, I created a second identical Run If action, and it runs. The two Run If actions seem to be identical, but one runs and the other doesn't. I must be looking at something wrong, but I just can't find it.

Flowchart view showing two identical Run If actions

Here's the configuration view of each:

Configuration view of Run If action that works

Configuration view of Run If action that doesn't work

I've moved all my conditional actions to the Run If that works (so no longer a crisis) but would like to understand what I'm doing wrong here to prevent future occurrences.

Thanks

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
4 Replies
Workflow Hero

Re: Run If action not running

Jump to solution

Hey there - 

This may just be a little glitch. What version of Nintex are you running? (Year & actual version)

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Run If action not running

Jump to solution

I'm told we have

Nintex Enterprise 2013 build 3.1.9.0

Does that work?

0 Kudos
Reply
Workflow Hero

Re: Run If action not running

Jump to solution

make sure you do not have a leading or trailing spaces in compared strings

make sure you do not have different type of space characters within the compared strings -  

Reply
Workflow Hero

Re: Run If action not running

Jump to solution

That was it...non-breaking space. I'll bet I copied and pasted that from a SharePoint page at one point. Thanks so much for your insight.

Reply