cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Nintex Newbie

Javascript Include Won't Load

Jump to solution

I have a form copied from another list that I'm trying to modify.  The previous developer uses the Javascript include file.  I modified the javascript but it wasn't executing so I stripped out all of the javascript except for the following:

NWF$(document).ready(function(){

    console.log('Start custom Javascript');

});

By all that I have read, this should execute once the form has rendered.  When I look at the console, nothing is there.  There aren't any errors.  When I open the form in Chrome DevTools and look at the sources, the javascript file isn't listed as being loaded.

I have checked the following:

The file is named pimform.dave.js and it is present in the siteassets folder in my on-prem SharePoint 2013 site.  I have full admin permissions on the site.  The file is present and can be downloaded by putting the URL in the browser address bar.

On the form settings, I have the following listed under Advanced | Custom Javascript Includes

http://spdev/sales/siteassets/pimform.dave.js

which is the correct URL.

I tested the code, by placing the javascript directly in the form using the Custom Javascript box.

What am I doing wrong? Searching this community site doesn't provide any hints. It seems like it should be easier than this.

Thanks in advance.

Labels: (3)
0 Kudos
Reply
2 Replies
Highlighted
Automation Master
Automation Master

Re: Javascript Include Won't Load

Jump to solution

check that you do not have some orphaned spaces at the beginning of JS include line.

are you running the form on the same spdev host?

0 Kudos
Reply
Highlighted
Nintex Newbie

Re: Javascript Include Won't Load

Jump to solution

I may have identified the problem.  The previous person who worked on this enabled check-in/check-out and approval required on that library.  I was accessing it from the file system so I wasn't aware that those were set.  I have changed my process now so after my code changes, I go onto the SharePoint site and check in the file and then approve it.  It's a hassle, but that is how the site is set up.

So far, this has worked.

View solution in original post

Reply