cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Nintex Newbie

Issues with WorkFlow and Forms 2016 after updating to version 4.5.1.20

Jump to solution

After updating our SharePoint 2016 environment to version 4.5.1.20 we have some problems.

New actions
Example
- Run if: The condition field is empty and I can do nothing. (file added RunIF)

Existing actions
Example
- Run if: When I hover over the object it shows information about the configuration. But when I select Configure, all fields are empty. The workflow is working but I can not do any changes. (files added Hover_RunIF and Open_RunIF)

This applies to serveral diffrent kind of objects.

Is there anyone else who has hade similar problems?

I have created a support case but no suggestion of a solution yet.

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
3 Replies
Highlighted
Nintex Employee
Nintex Employee

Re: Issues with WorkFlow and Forms 2016 after updating to version 4.5.1.20

Jump to solution

Hi,

Try adding the file inside the attached zip to : C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Web Server Extensions\16\TEMPLATE\LAYOUTS\NINTEXWORKFLOW

 

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Highlighted
Nintex Newbie

Re: Issues with WorkFlow and Forms 2016 after updating to version 4.5.1.20

Jump to solution

Thank's! It solved my problem. :)

0 Kudos
Reply
Highlighted
Nintex Newbie

Re: Issues with WorkFlow and Forms 2016 after updating to version 4.5.1.20

Jump to solution

@b42alc 

For me once I refreshed my browser cache, and refresh the page, everything worked fine for me. This will work if you are using SharePoint Standard or Enterprise version. 


-Salman

0 Kudos
Reply