cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
carl_taute
Nintex Newbie

Form preview layout does not match published version

Jump to solution

Hi, please let me know if I'm doing something wrong

I have created a Nintex 2013 form, using bold\italics etc as required.

my preview looks perfect

However, once I publish this, it seems to lose all of my formatting, and simply puts everything into bold. Why???

please see attached correct and incorrect screenshots

Thank you!

Labels: (1)
0 Kudos
Reply
3 Replies
Automation Master
Automation Master

Re: Form preview layout does not match published version

Jump to solution

Hi Carl,

have you tried using your browsers developer tools to inspect what styling is applied to your form when you are trying to use it?

Are you showing the form inside a webpart? There may be other css files that override your styles. You can try to use "!important" inside your css markup to force applying of your provided styling.

Best Regards

Philipp

Reply
carl_taute
Nintex Newbie

Re: Form preview layout does not match published version

Jump to solution

Hi, thank you, you were correct. there is CSS on the page \ site which is causing this. Cheers!

0 Kudos
Reply
Automation Master
Automation Master

Re: Form preview layout does not match published version

Jump to solution

Glad to help

Can you please mark my answer as correct so others can see that the issue has been resolved?

Thanks a lot and have a wonderful day.

Best Regards

Philipp

0 Kudos
Reply