cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
wilkies0106aw
Nintex Newbie

Conditional Startup Options Being Ignored

All,

I've a conditional start on a workflow which is being ignored.

The original workflow was exported from another library and imported successfully. The above condition was working in the old library as expected.

The workflow runs manually.

I've re-written the workflow from scratch and it still fails.

The original column  was an InfoPath published field. This I've unpublished and republished. I've tried pointing the modified field to another SharePoint column (calculated) and it still fails to run.

There is a workflow before the above one and I add a log to history action to make sure that the workflow was 'seeing' the column. It came back as expected.

I've looked for spaces at the end and beginning of the value, spellings are correct etc.

Any ideas?

Thanks

Andrew

Labels: (1)
Tags (1)
0 Kudos
Reply
5 Replies
rickbakker
Nintex Newbie

Re: Conditional Startup Options Being Ignored

Hi ‌,

You can try using 'SharePoint Manager' on the SharePoint server to investigate if there are any strange event recievers.

Cheers,

Rick

Reply
wilkies0106aw
Nintex Newbie

Re: Conditional Startup Options Being Ignored

Got the tool, not sure what I'm looking for.

0 Kudos
Reply
rickbakker
Nintex Newbie

Re: Conditional Startup Options Being Ignored

First: Be careful with this tool.

Second: Does this article help you?

Reply
wilkies0106aw
Nintex Newbie

Re: Conditional Startup Options Being Ignored

Thanks,

I deleted the Nintex event receivers still no joy.

It is just the conditional option. If I let my workflow run on modified = yes, the workflow runs OK. Yet I need to have the conditional start.

I think I might have to see if I can use a second list and do a loop of some description.

Thanks

Reply
wilkies0106aw
Nintex Newbie

Re: Conditional Startup Options Being Ignored

Well to cut along story short my only option was to create another site under a different web app, then manully rewrite each workflow to get this working.

Something seriously up with that particular web app.

0 Kudos
Reply