cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
mkriznja
Nintex Newbie

Assign Flexi task error

Jump to solution

Hello,

I have a problem with Assign Flexi task.

approvers1.png

approvers.png

Does anyone know where is the problem with this wf?

Thanks!

Labels: (1)
Tags (1)
0 Kudos
Reply
6 Replies
Automation Master
Automation Master

Re: Assign Flexi task error

Jump to solution

Hi Matej,

can you please provide a screenshot of the configuration of the flexi task action? If possible provide both tasks configurations so we can look for differences.

Cheers

Philipp

Reply
mkriznja
Nintex Newbie

Re: Assign Flexi task error

Jump to solution

Hello,

This is the first flexi task

And the second flexi task

At first I was thinking that the problem is in permission, but then first approver wont be able to approve item. I gave them full control, Odobravatelj 1 and odobravatelj 2 are in group Approvers of putni nalozi

Reply
Automation Master
Automation Master

Re: Assign Flexi task error

Jump to solution

Hi,

thanks for the additional information.

you have to make sure that your approvers have permission for the task item as well, not only for the current item. Although I don't think that's the problem here, you can check for that.

Your Flexi Task actions look good though, I don't see what could cause trouble here. Is Odobravatelj1/2 a column of your item? If so, is it a mandatory field and wont't be empty? Are both fields of type user?

Reply
mkriznja
Nintex Newbie

Re: Assign Flexi task error

Jump to solution

Yes, both Odobravatelj 1/2 are columns (Person or Group) in list

Reply
mkriznja
Nintex Newbie

Re: Assign Flexi task error

Jump to solution

That was a bug or something. I just added new flexi task and put the same configuration, and that's working now.

0 Kudos
Reply
Automation Master
Automation Master

Re: Assign Flexi task error

Jump to solution

Well, let's be just happy it's working now

My weirdest Nintex Bug was a "Set a condition" action that resolved as true AND false.

Re-Publishing made it work again, strange issue...

0 Kudos
Reply