kungfupanda
Scholar

SharePoint List WebPart Connection requires 2 clicks

We have a SharePoint onprem list with a connection to Nintex form.

The SharePoint list has the select button, and if you click any select link 1st, no Nintex form shows on the page.  You have to click a 2nd link to get the Nintex form webpart to display.

 

Please advise how we can get the first click to populate the Nintex form.

0 Kudos
Reply
6 Replies
kchaluvadi
Scout

Re: SharePoint List WebPart Connection requires 2 clicks

share a screen shot how you configured the button, is it simply "Submit"? 

0 Kudos
Reply
kungfupanda
Scholar

Re: SharePoint List WebPart Connection requires 2 clicks

It's via webpart connections...see attached configuration screenshots.

Left side is main list...right side is Nintex form

 

0 Kudos
Reply
kchaluvadi
Scout

Re: SharePoint List WebPart Connection requires 2 clicks

Hi,

I tried the same, I was able to get the specific item populated in the Nintex Form with single click only, here is my connection configuration (left one - from list web part to List Form, right one - From List Form to List Web part) . Do you have any other scripts running on the page? Click on F12 to show Dev Tool bar and go to Network tab and see what calls are being made when you click on an item.

NFConnectingWebParts.png

0 Kudos
Reply
kungfupanda
Scholar

Re: SharePoint List WebPart Connection requires 2 clicks

40 requests on first button click after page initially loads.

68 requests on second button click to have right side Nintex form display

0 Kudos
Reply
kchaluvadi
Scout

Re: SharePoint List WebPart Connection requires 2 clicks

Do you see any errors? Any scripts failed loading? I would recommand to try with different list to see if it is same behavior?

0 Kudos
Reply
kungfupanda
Scholar

Re: SharePoint List WebPart Connection requires 2 clicks

No errors in Console

0 Kudos
Reply