xfa
Design Dabbler

Nintex Forms opening issue on Internet Explorer

Hi everyone, i'm stucked on a issue with Internet explorer. This issue appears only with SharePoint 2019, it worked on SharePoint 2013.

 

On a list, i can access to the ribbon and choose the Nintex Forms menu : 

xfa_0-1612533927636.jpeg

 

But then, i am redirected to a white page ....

xfa_1-1612533927644.jpeg

 

Here are our Internet Explorer configuration :

xfa_4-1612534297985.png

 

If i set the parameter and uncheck the option "Display websites in compatibility view", it works. 

xfa_5-1612534354549.png

 

Nevertheless, this solution can't be used because we need the initial configuration for other topics (no GPO possible to set it for all users). It works on SharePoint 2013 but not in SharePoint 2019. It works on other browsers as well (Edge / Chrome).

 

Have you any idea which might resolve it ? 

 

Thx a lot !

 

Xavier.

0 Kudos
Reply
1 Reply
MegaJerk
Automation Master
Automation Master

Re: Nintex Forms opening issue on Internet Explorer

I'm not sure what the default Compatibility mode SharePoint 2019 starts in, but according to the docs, it'll only support IE11 (SharePoint 2016 supported 10+): https://docs.microsoft.com/en-us/sharepoint/install/browser-support-planning-0#browser-support-level...

What likely needs to happen is that you need to edit your Master Page and look for a line that resembles: 

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9" />

 

changing that to something like: 

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=11" />

 

saving it, publishing it, and then forcing all pages to inherit from the new master page will likely fix the issue. 

Otherwise you're a bit stuck. 


0 Kudos
Reply