Not applicable

Form Showing Blank - Errors in Debug

Hi

 

I have asked this question in a previously and it was resolved by going back versions to find out the issue regarding my problem of blank preview for my form.

 

However, I have come back to my form and it is showing blank again.  I have not made any alterations to it since and my last save was successful along with the preview.   I can see this is the updated form as it has a new set of choices that I put in.

 

I am not sure what has happened.  I therefore decided to press F12 when previewing the form and there are lots of errors in the debug facility.

 

Here are some of them -

 

SCRIPT1002: Syntax error

File: PreviewNintexForm.aspx, Line: 266, Column: 168

 

HTML1114: Codepage unicode from (UNICODE byte order mark) overrides conflicting codepage windows-1252 from (13)

 

SCRIPT1004: Expected ';'

File: PreviewNintexForm.aspx, Line: 1304, Column: 4294925867

 

SCRIPT1028: Expected identifier, string or number

File: ItemPicker.js, Line: 15, Column: 5

 

1028: Expected identifier, string or number

File: PreviewNintexForm.aspx, Line: 3523, Column: 267

 

I noted the undefined rules error which I thought I had dealt with by removing it when I saved over it with the new version?

 

if anyone is able to help I would very much appreciate it!

 

Thanks

 

Karen

0 Kudos
Reply
5 Replies
pfudala
Nintex Newbie

Re: Form Showing Blank - Errors in Debug

Hi Karen,

When you got a blank page instead of a Nintex Forms, it currently happens when there's a JavaScript error, made by a wrong syntax in a formula or in a custom validation option.

With the debugger (F12), if you click on the error, you could see the error.

sample 1.png

In my test case, it was a double "comma" on my syntax.

What happens on your "syntax error"?

If it's not explicit for you, could you copy it here as I did?

0 Kudos
Reply
Not applicable

Re: Form Showing Blank - Errors in Debug

Hi

Thanks for coming back to me.

I didn't realise I could investigate further by clicking on the line number below the error - l,

I therefore have clicked on the syntax error and it took me to this line

</script>

</script>

I cant see what is wrong perhaps it means it is just not referring to anything?  I may need to check through the rules as this appears just before a rules.

The expected ";"  took me to -

</option>

This is from as sharepoint list so it looks like this needs amending to fix it

Again this is from a rule or control -

SCRIPT5009: 'fn86e85fa0920841feb42cdcd39efa324b' is undefined

<script type="text/javascript">

although I am not sure how to find the name above!

The last one which was invalid argument I will need to spend some time looking at the script!

Thanks for your help.

Karen

0 Kudos
Reply
pfudala
Nintex Newbie

Re: Form Showing Blank - Errors in Debug

I think something wrong happened with your last response, I don't see any screen. Right?

"fn86e85fa0920841feb42cdcd39efa324b" is the type of function name built by the rule designer.

0 Kudos
Reply
Not applicable

Re: Form Showing Blank - Errors in Debug

Hi

Here are the syntax error as screen shots -

SyntaxError.JPG

SyntaxErrorScript.JPG

SyntaxError1.JPG

Syntaxerrorscript1.JPG

These are the two syntax errors.

Thanks

Karen

0 Kudos
Reply
Not applicable

Re: Form Showing Blank - Errors in Debug

Hi

Just to confirm that I needed to re-build some of the rules as one of them had an issue.

Once I rebuilt the rules the form was no longer blank

Thank you for you help!

Karen

0 Kudos
Reply