cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Nintex Newbie

For Each not capturing values

Jump to solution

Hi,

I have a query that pulls in contents of a look-up column in a library. The library has 3 items.  This query is working as intended since I tested it via debug procedure (Nintex Workflow history)

However, when I do a for-loop using following configuration, the 'New variable 4' is outputting blanks for 3 rows. I know the count is correct but why is this outputting blanks instead of the actual column-contents?

Any help is much appreciated!

Labels: (1)
Tags (2)
0 Kudos
Reply
4 Replies
Highlighted
Nintex Employee
Nintex Employee

Re: For Each not capturing values

Jump to solution

Hi Shanan,

Any chance you could post the data/data structure that is returned in the initial collection?

Callum

Reply
Highlighted
Nintex Newbie

Re: For Each not capturing values

Jump to solution

Yes, I think we would need to se the actual Query action is set.

For example - you should have the Output type as Separate output per column (not Single output). This may cause blanks to appear (I seem to recall).

Reply
Highlighted
Automation Master
Automation Master

Re: For Each not capturing values

Jump to solution

Make sure in your query that your Output Type is Separate Output per column.

If it isn't then the collection is formatted ["ColumnName":"Value";"ColumnName";"Value"] or something similar to this. The For Each doesn't recognise this.format. If you select Separate Output per Column then the output will just be [value1,value2,value3, value4] which the For Each will recognise.

View solution in original post

Reply
Highlighted
Nintex Newbie

Re: For Each not capturing values

Jump to solution

Thanks shaunlubRyan Greenaway‌! Both of your answers helped!

‌ thanks for the offer to help!

Reply