teikboon
Novice

Error 500 SharePoint Online Service Instance

Successfully created one instance for one site. Followed the same steps for few more sites. When reached a particular site, I get error 500 like in the picture. All of them using one common OAuth resource.

 

The SharePoint online on Azure AD. Got all these errors since the TLS updates as instructed by K2.

 

Any settings needed at the SharePoint site? Or any log that I can check on K2 server?


error500_3889.png
success_3890.png
0 Kudos
Reply
6 Replies
Sunrise
Novice

Re: Error 500 SharePoint Online Service Instance

Good day teikboon


 


Please check if the following are relevant.


“Random 500 internal server errors with different APIs and operations at SharePoint Online”: https://www.gitmemory.com/issue/SharePoint/sp-dev-docs/4924/557119402,


“Random 500 internal server errors with different APIs and operations at SharePoint Online”: https://github.com/SharePoint/sp-dev-docs/issues/4924.


 


Best,


Sunrise

0 Kudos
Reply
Nik1
Novice

Re: Error 500 SharePoint Online Service Instance

What are the steps you used to create SharePoint Online Service Instance?

0 Kudos
Reply
teikboon
Novice

Re: Error 500 SharePoint Online Service Instance

I created it through both Smartobject Service Tester and K2 Management

0 Kudos
Reply
Jean-Jacques
Novice

Re: Error 500 SharePoint Online Service Instance

Hi, 

 

You should update your instances from the K2 App in Sharepoint online directly and only there. 

 

Please see the following: https://help.k2.com/onlinehelp/K2Five/userguide/current/default.htm#WelcomeLandingPages/NewK2ForSPLa...

 

That will not solved your issue. You may have to register your K2 App again. 

 

JJ

0 Kudos
Reply
teikboon
Novice

Re: Error 500 SharePoint Online Service Instance

Tried to activate the K2 app in app catalog site but i got permission error at the end even I am the site collection administrator.


sharepoint_permission_error_3906.jpg
0 Kudos
Reply
Jean-Jacques
Novice

Re: Error 500 SharePoint Online Service Instance

Hi  @teikboon , 

 

Please try to remove and add your app again following this thead: 

https://help.k2.com/onlinehelp/K2Five/UserGuide/5.3/default.htm#K2-for-SharePoint/Add-Steps.htm%3FTo...

 

For the permission issue: it is weird, if you are site col admin. it should be ok. 

https://help.k2.com/onlinehelp/K2Five/UserGuide/5.3/default.htm#Welcome/K2AppPermSP.htm

 

Please keep us informed. 

JJ

0 Kudos
Reply